Tapparfum

Vandaag neem ik jullie graag mee in een van onze product categorieën namelijk; Tappafum. Onze Tapparfum is namelijk niet zomaar een parfum, ze zijn afgeleid van de bekende merken zoals Chanel, Dior, Giorgio Armani, Paco Rabanne, YSL en vele andere!

We hebben inmiddels meer dan 200 geuren van Tapparfum in ons assortiment, en dit wordt met regelmaat uitgebreid. Ben je op zoek naar een parfum of vraag je je af welk nummer en bij jouw favoriete parfum hoort? Stuur ons een berichtje via onze social media of kom langs in onze winkel en wij gaan voor jou opzoek naar jouw geur!

Onze geuren worden gemerkt met een LA/LE/TN/TM/TF + een nummer, hierdoor weten wij welke geur het is. En nog leuker jouw flesjes kunnen aangevuld worden, hierdoor geniet je (nog) goedkoper van jouw favoriete geur. En ook nog eens beter voor het milieu!

Maar wat maakt onze Tapparfum nou anders dan andere producten die hetzelfde doen? De parfums van Tapparfum worden gemaakt met de hoogste kwaliteit geuroliën. De geuren zijn gemaakt van deels synthetische oliën en deels natuurlijke oliën. Synthetisch betekend; vervaardigd in een laboratorium door middel van chemische verbindingen, ze proberen een geur na te bootsen zoals deze ook in de natuur voorkomt, maar ook om nieuwe geuren te creëren. Deze parfum bevatten tussen de 20% en 40% uit geurbestanddelen(geurolie). Hierdoor zijn onze parfums gegradeerd als een parfum en geen eau de parfum/toilette. Het is aangevuld met een hoge kwaliteit geurloze alcohol.

In de olfactorische piramide van de geur worden de top, midden en basisnoten beschreven. Alle geurnoten kunnen niet onderscheiden worden aangezien de ene geurnoot sterker naar voren kan komen dan het andere. Het zijn alle geurnoten tezamen die elke parfum zo uniek maakt.

Topnoot: De geurnoten in de top zijn vluchtige geuren. Deze geur zal sneller verdampen maar bij het opspuiten het sterkst naar voren komen.

Middennoot: De middennoot bevat geuren die een middellange tijd duidelijk aanwezig zullen zijn.

Basisnoot: In de basis zitten de geuren die het meest langdurig zijn. Deze basis geuren ondersteunen de top en middennoot ook om hun duur te verlengen.

Wij beschrijven welke geurnoot het duidelijkst waarneembaar is in een geur. Dit is echter deels subjectief aangezien het per persoon kan verschillen wat ze het duidelijkst ruiken. Per geur geven wij ook de sillage aan. Dit betekend het “geurspoor” die je achterlaat, wanneer je deze geur draagt. Een minimale sillage betekend dat deze dicht op je huid blijft en enkel waarneembaar is wanneer je neus dichtbij de huid is. Een maximale sillage betekend vanzelfsprekend het omgekeerde, je hebt een duidelijke geur om je heen en de geur is makkelijk waarneembaar.

Op deze manier geniet jij al vanaf €12.50 van jouw vaste lievelings geur of probeer je is een nieuwe uit! We helpen je graag met zoeken naar jouw favorieten!

Liefs Shirley