Op naar de lente & zomer!

Kom maar op met het mooie weer! Waar ik normaal gek ben op de herfst en winter verlang ik ontzettend naar de lente, weer heerlijk de tuin in om nieuwe plantjes te planten en te genieten van de voorjaars zon. De was weer buiten kunnen hangen en de langere dagen. Maar ook zeker met de geuren, heerlijke frisse/bloemige of fruitige geuren. En er is dit jaar genoeg nieuws! Yankee Candle brengt namelijk een volledig vernieuwde collectie met een nieuwe uitstraling en heel veel nieuwe geuren!

De signature collectie zoals hij genoemd is, verschilt wel degelijk met de vertrouwde Yankee Candle kaarsen die we zo goed kennen. Naast een aantal verschillende uiterlijke veranderingen zoals de strakkere potten en tumblers, is ook het label vernieuwd. Niet een groot label maar een versiering over bijna heel de pot in een nieuwe getekende stijl. Qua innerlijk is er natuurlijk ook het e.e.a. veranderd. De signature collectie heeft over het algemeen 2 lonten i.p.v. 1 lont. Hierdoor poolt de kaars sneller dan dat je gewend bent. Maar ook mede door de 2 lonten is de geur afgifte veel groter geworden. Zodra de kaars volledig vloeibaar is aan de bovenkant zou je hem nu al uit kunnen zetten en toch nog lang nagenieten van de geur. Ook is de wax van de kaarsen anders, door het gebruik van een soja blend is de wax veel zachter dan voorheen. Toen we vorig jaar de eerste plannen voor de nieuwe uitstraling zagen moesten we eerlijk gezegd even slikken. Iets wat we al jaren gewend waren werd drastisch veranderd. Maar na uitgebreid thuis getest te hebben (goh wat hebben we toch vervelend werk 😊) zijn wij VERLIEFD! Deze nieuwe en verbeterde collectie van Yankee Candle is helemaal de moeite waard! En met zoveel ‘nieuwe’ geuren kunnen we voorlopig weer even vooruit met branden!

Naast de standaard lente en zomer collectie van in totaal 6 geuren, brengt Yankee Candle een hele hoop nieuwe geuren voor ons. In totaal 25 geuren! Daarnaast zal een groot deel van de huidige collectie geuren ook uitkomen in de nieuwe uitstraling. Bij ons zal dit in de aankomende weken binnen gaan lopen, dus zeker de moeite waard om eens binnen te wandelen en te ontdekken wat er nu weer voor nieuws binnen is gekomen! Wil je als eerste op de hoogte zijn van wat er binnen is? Volg ons dan via onze social media kanalen, hier wordt je als eerste op de hoogte gebracht van wat voor moois we nu weer binnen hebben!

Woodwick kaarsen blijven een topper bij ons in de winkel, helaas worden er dit jaar voor de lente en zomer maar 3 nieuwe geuren gelanceerd. Deze staan al in de winkel en bevallen goed bij jullie. Ze zijn ook alle 3 heerlijk! Precies goed voor het voorjaar en perfect als cadeau voor jezelf of iemand anders.

De Renew collectie van Woodwick laat nog steeds op zich wachten, deze is al 2x uitgesteld en hopen we tegen het najaar eindelijk te ontvangen. We wachten geduldig af 😊

Ook voegen wij een compleet nieuw merk toe aan ons assortiment; Chesapeake Bay Candle! Met natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit, op gevoel geïnspireerde geuren en schone eenvoudige ontwerpen creëert Chesapeake Bay Candle een sfeer van mindfulness en balans in je dagelijkse leven. Waan je in de wellness en kom tot rust. Dit merk is onderdeel van de Yankee Candle familie, met een hoogwaardige kwaliteit, en zeer betaalbaar. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

Wij zijn benieuwd naar jullie mening en ervaring met de nieuwe signature collectie van Yankee Candle, en we horen het graag!

Liefs Shirley