Info verzenden, retouren & pre-order

Verzending

Wat leuk dat je bij ons hebt besteld, wij gaan aan de slag met jouw order. Binnen 1 á 2 werkdagen wordt jouw geurende pakket op de post gedaan en ontvang je van ons een tracking code. Hiermee kun je jouw zending volgen.

Retouren

Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bestelling! Retouren kan bij ons binnen 14 dagen na ontvangst van de zending. Je dient de artikelen in orginele & ongeopende staat terug te zenden. Graag ontvangen wij hierbij een notitie met je bestelnummer en reden retour. Zorg dat je de zending voldoende frankeert! Het retour adres is:

Candles and Cards
t.a.v Retouren
Ginnekenstraat 135
4811 JG Breda

Zodra wij de retour zending hebben ontvangen, wordt binnen 8 werkdagen jouw volledige aankoop bedrag terug gestort.

Retour zendingen die later dan 14 dagen bij ons binnenkomen kunnen wij helaas niet meer in behandeling nemen, ook zendingen die ongefrankeerd of te weinig gefrankeerd zijn worden niet in behandeling genomen.

Betalingen

Je betaald bij ons via een veilige en betrouwbare verbinding. Op dit moment kan dit via Ideal & Bancontact.

Pre-orders

Bestel je meerdere artikelen in één bestelling inclusief een pre-order product? Dan wordt je bestelling pas verzonden zodra alle artikelen binnen zijn bij ons.

Voor de pre-orders zijn wij afhankelijk van onze leverancier, hierdoor kan het voorkomen dat we een verwachte levertijd niet halen. Mocht dit zo zijn wordt er contact opgenomen met je.